Sleutel kwijt

Is je sleutel kwijt? Of kan je je huis niet in? We vertellen je wat je kan doen.

Ik ben mijn sleutel kwijt. Kan ik een nieuwe sleutel bestellen?


Ben je de sleutel van je voordeur of je berging kwijt?

Dan kan je die zelf laten maken bij een sleutelmaker. Ben je al je sleutels kwijt? Dan moet het slot vervangen worden. Bel ons dan op 088 - 24 23 000. Dat kan ook in het weekend, ’s avonds en ’s nachts. Een nieuw slot op je voordeur kost € 148.

Ben je de sleutel van de algemene ruimte kwijt?

Of staat op je sleutel EVVA EPS of Lips Trivium AAGZ? Dan kan je die bij ons bestellen. Want dat is een sleutel die een sleutelmaker niet kan maken. Je kan ons bellen op 088 - 24 23 000. Je kan ook het contactformulier invullen. Schrijf in het contactformulier: 

  • Het merk van de sleutel 
  • Het nummer van de sleutel 
  • Hoeveel sleutels je wilt 

Een sleutel kost € 25 per stuk. Je krijgt daarvoor een rekening. We sturen de sleutel met de post. Dat duurt ongeveer 3 weken. 

Wat moet ik doen als ik mijn huis niet in kan? 

Kan je je huis niet in? Bel ons dan op 088 - 24 23 000. Dat kan ook in het weekend, ’s avonds en ’s nachts. Een nieuw slot op je voordeur kost € 148. Je kunt beter ons bellen dan zelf een slotenmaker zoeken. Slotenmakers die je vindt op internet zijn veel duurder. 

Uitgelicht

Illustratie monteur belt aan

Serviceabonnement

Wil je dat wij kleine reparaties in je huis doen? Sluit dan een serviceabonnement af voor € 5,40 per maand. We controleren dan ook elke 18 maanden welke reparaties bij jou nodig zijn.