Nieuwbouw

Afgerond

Betje Wolffstraat

Betje Wolffstraat nieuwbouw

In de Betje Wolffstraat in Moerwijk realiseerde Staedion 72 woningen. Het woongebouw bestaat uit sociale en middenhuurwoningen. De verschillende soorten winkels en de nieuwe woningen zorgen voor een straat waar het straks prettig wonen en winkelen is.

Duurzame woningen

De 2-, 3-  en 4-kamerwoningen zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen. Naast de sociale huurwoningen komen er middenhuurwoningen en woningen speciaal voor rolstoelgebruikers. De woningen zijn centraal gelegen in een winkelstraat. In de directe omgeving rijden trams en zijn de uitvalswegen. Alle woningen in het complex zijn energiezuinig. Dit betekent dat ze goed zijn geïsoleerd, gasloos zijn en zonnepanelen hebben.

Aandacht voor senioren

De woningen liggen vlakbij tramhaltes, het Zuiderpark, winkels en horeca. Door de gunstige ligging is deze locatie geschikt voor senioren en mensen die minder goed ter been zijn. De woningen zijn zo gemaakt dat de toekomstige bewoners er tot op hoge leeftijd zelfstandig kunt blijven wonen. De woningen zijn bereikbaar met de lift. Alle ruimtes zijn op dezelfde verdieping en hebben geen drempels. Voor deze groep bieden wij 3-kamerwoningen aan in de sociale huur. Meer informatie over de woningen.

Woningen in de middenhuur

In die project bieden we woningen aan in de middenhuur. Dit betekent dat de woningen een huurprijs hebben tot € 1.116,85 per maand. Het gaat om 3- en 4-kamerwoningen die liggen aan de kopse kanten van het gebouw. Meer informatie over de woningen.

Woningen met extra toegankelijkheid

Op de bovenste verdieping van het complex komen woningen die extra toegankelijk zijn.  We bieden daar 2- en 3 kamerwoningen aan. Meer informatie over de woningen.

Hoogtepunten

Eerste paal

november 2021

Hoogste punt

maart 2023

Oplevering

oktober 2023

Planning project

De woningen zijn opgeleverd en verhuurd.