Groot onderhoud

Afgerond

Catharinaland/Isabellaland

catharinaland onderhoud

Aan de wooncomplexen in Catharinaland voert Staedion onderhoud uit in 144 woningen. De werkzaamheden zorgen voor een enorme verbetering in de uitstraling van de woning en in het comfort van de woning. Deze woningen zijn in 2020 klaar. Daarna starten we met 72 woningen in Isabellaland. Een goede staat van de woning is voor een bewoner belangrijk om zich thuis te kunnen voelen. Daarom zijn we daar voortdurend mee bezig.

Bewoner maakt zelf keuzes

“De zorgvuldige voorbereiding met onze bewoners en de wisselwoningen en hulp maken dat Staedion Catharinaland en Isabellaland succesvol kunnen uitvoeren,” vertelt projectleider Willem Barnhoorn. “Daar waar het kan, hebben de bewoners invloed op hun woning en woonomgeving.” In de woningen waar keuken/badkamer/toilet worden vervangen kunnen de bewoners onder andere kiezen uit de kleur wand- en vloertegels, het aanrechtblad en de kleur van de keuken.

Wat wordt er verbeterd aan de woningen?

Buiten de woningen komen nieuwe entreedeuren, bellentableaus en postkasten en tegen het einde van het project wordt ook het terrein aangepakt. In de woningen komen onder meer:

  • nieuwe kozijnen met HR++ beglazing;
  • vraaggestuurde mechanische ventilatie;
  • nieuwe badkamer/keuken/toilet;
  • zonnepanelen.

Duurzame voorzieningen, zoals zonnepanelen

Bij het verbeteren van de woning brengen we ook duurzame voorzieningen aan. Er ontstaat een verbeterde binnenklimaat door het aanbrengen van mechanische ventilatie. Geïsoleerde kozijnen met ventilatieroosters zorgen voor een comfortabel gevoel. Als bewoners daarvoor kiezen worden er zonnepanelen geplaatst. Alle woningen worden hier al op voorbereid.

catharinalan isabellaland onderhoud
catharinalan isabellaland onderhoud
catharinalan isabellaland onderhoud
catharinalan isabellaland onderhoud