Door een storing bij KPN zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Bel ons alleen voor spoedgevallen. Heeft u geen spoedmelding, bel ons dan op een andere dag.

Hé talent

Bouw jij mee aan het sociale welzijn van Den Haag? Staedion verhuurt huizen aan ruim 40.000 huurders in Den Haag en omstreken. Met zo’n 445 collega’s zorgen we voor een veilig en betaalbaar huis.

Twee bewoners drinken samen koffie

Onze vacatures

Filter op

Thuis relaxen met laptop tegen verwarming

Stage of traineeship?

Ben je op zoek naar een stage of traineeship? Leuk! Je bent welkom. Initiatiefrijke jongeren, met een passie voor maatschappelijke vraagstukken die nieuwsgierig zijn en van verandering houden passen het beste bij ons.

Dit is wat we jou bieden

 1. Ontwikkeling

  Van jezelf. Ieder jaar heb je € 900,- te spenderen aan je eigen (loopbaan) ontwikkeling.

 2. Studie

  Extra handvatten nodig om je functie nóg beter uit te voeren? Regelen we. Groei jij dan groeien wij. Hier een kijkje in wat we zoal bieden: corporatieacademie.

 3. Balans

  Voor een gezonde combi tussen je werk en privé. Je kan 4 dagen werken, ergens in het pand flexen of vanuit huis werken. Hybride werken omarmen we.

 4. Rustgeld

  Zorg voor later. We betalen 70% mee aan de pensioenregeling - dan drink je later een piña colada onder een palmboom.

 5. Reizen

  Van en naar je huis. Ov binnen je (werk)zone betalen we óók in het weekend. Pak je de fiets? Dan krijg je een kilometer vergoeding én € 500,- voor een fiets.

 6. Sfeer

  Ongekend! Wij staan voor elkaar klaar en doen het écht samen. Daarom zijn we ook in 2021 weer bekroond met de titel 'Great Place to Work'.

Recruiter Jennifer Vink van Staedion

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen over een vacature? Neem gerust contact op met onze recruiter Jennifer Vink.

06 - 83 48 87 67

recruitment@staedion.nl