Mijn Staedion
Mijn Staedion
samen
​werken

Werken bij Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten, zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen. Met 370 medewerkers maken we een eigen thuis bereikbaar mét onze bewoners. We willen een basis garanderen: iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. 

Een eigen thuis bereikbaar maken kan Staedion niet alleen. Dit kunnen we alleen realiseren in samenwerking  met onze bewoners en een netwerk van maatschappelijke partners. En natuurlijk vooral met de juiste werknemers. Denk jij in oplossingen, ben jij betrokken bij je collega’s en bij onze doelgroep, wil jij het steeds beter doen en maak jij af waaraan je begint? Dan is een baan bij Staedion misschien wel iets voor jou! Bekijk onze laatste vacatures.
 

Stages en afstudeeropdrachten

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze studenten die ons scherp weten te houden. Die benieuwd zijn naar wat er zich binnen Staedion afspeelt. Die de kans willen benutten om volop werkervaring op te doen tijdens hun studie.

Ben jij een student aan een MBO- of HBO-opleiding en op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? En wil jij Staedion laten zien wat je te bieden hebt? Stuur dan een open stage sollicitatie.

Doe mee!

Wil u ook meedoen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op!

*verplicht veld