Mijn Staedion
samen werken

Werken bij Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten, zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen. Met 370 medewerkers maken we een eigen thuis bereikbaar mét onze bewoners. We willen een basis garanderen: iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. 

Een eigen thuis bereikbaar maken kan Staedion niet alleen. Dit kunnen we alleen realiseren in samenwerking  met onze bewoners en een netwerk van maatschappelijke partners. En natuurlijk vooral met de juiste werknemers. Denk jij in oplossingen, ben jij betrokken bij je collega’s en bij onze doelgroep, wil jij het steeds beter doen en maak jij af waaraan je begint? Dan is een baan bij Staedion misschien wel iets voor jou!

Bekijk onze laatste vacatures
  In 2019 deed Staedion mee aan het onderzoek Great Place to Work en kreeg daarbij de kwalificatie  ‘certified Great Place to Work’. In 2020 is Staedion zelfs geëindigd op de 10e plek van de Best Large Workplaces 2020 van Great Place to Work.