Mijn Staedion
Mijn Staedion
samen
thuis

Nieuws

 • Last van vocht en schimmel in uw woning? Samen pakken we het aan! - 25.09.2017
  Vocht in de woning, beslagen ramen, schimmel op de muur. Helaas zijn er woningen waar dit voorkomt. Het kan een (bouw)technische oorzaak hebben en het kan liggen aan het gebruik van de woning. Dat maakt het een lastig probleem. Maar wel een probleem dat Staedion wil oplossen. Want vocht en schimmel in de woning is niet gezond. Daarom is een team onderhoudsmedewerkers speciaal opgeleid om de problemen aan te pakken en te voorkomen.   [...] - Lees verder

 • Veilig en gezond wonen - 16.01.2017
  Voor Staedion staat het thuisgevoel van onze bewoners voorop. Daarom nemen wij klachten over vocht en schimmel altijd uiterst serieus. Dit speelt ook in woningen van Staedion. Helaas is het een lastig probleem, omdat het zowel aan de bouw van de woningen kan liggen, als aan het niet goed ventileren en verwarmen van de woning.
    [...] - Lees verder

 • Vocht en schimmel in de media - 25.05.2016
  De afgelopen tijd is er veel in de media verschenen over vocht & schimmelproblematiek in huurwoningen. Dit speelt ook in woningen van Staedion. Helaas is het een lastig probleem omdat het zowel aan de bouw van de woningen kan liggen, als aan het niet goed ventileren en verwarmen van de woning.
    [...] - Lees verder