Mijn Staedion

Terug

Ik ben mijn sleutel kwijt. Kan ik een nieuwe sleutel bestellen?

Sleutels bijbestellen
Sleutels van uw eigen voordeur of berging kunt u zelf bij laten maken bij een sleutelmaker. Wij hebben geen reservesleutels van uw voordeur of berging.
 
Sleutels van de algemene ruimtes en sleutels die een sleutelmaker niet kan bijmaken (dat zijn gecertificeerde sleutels) kunt u alleen via ons bestellen. De sleutels die u bij ons kunt bestellen zijn: EVVA EPS, EVVA 1111G of Lips Trivium AAGZ. Bel 088 - 24 23 000 en kies 1. Of vul het contactformulier in. Meld naast uw naam en adres altijd:

  • Merk sleutel
  • Sleutelnummer
  • Aantal sleutels

Deze gegevens zijn noodzakelijk voor uw bestelling.

Een sleutel kost € 25,- per stuk. U ontvangt hiervoor een rekening. De sleutel wordt met de post naar uw huisadres gestuurd. Houd rekening met een levertijd van drie weken. Het maken van een extra sleutel neemt enige tijd in beslag. Hierdoor kan het voorkomen dat u eerst een factuur ontvangt en pas later de sleutel.

Wat moet ik doen als ik mijzelf heb buitengesloten?
U kunt contact met ons opnemen via 088 - 24 23 000, ook in het weekend en buiten kantoortijden. Let op als u zoekt naar een slotenmaker in Google. Wat veel mensen niet weten, is dat je zo vaak bij bedrijven uitkomt die eigenlijk oplichters zijn. Zij vragen een hoge prijs en zijn niet altijd deskundig. Bij ons betaalt u € 139 voor het vervangen van een voordeurslot. 

Naamplaatje bestellen
Bij het ondertekenen van het huurcontract bestelt u naamplaatjes. De kosten staan op de beginnota. Heeft u na vier weken deze nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Is uw naamplaatje weg, kapot of moet de naam gewijzigd worden? Bestel een nieuw naamplaatje met het contactformulier. Meld duidelijk welke tekst u op het naamplaatje wilt.
 
Een naamplaatje kost € 9,- per stuk. U ontvangt hiervoor een rekening. Nadat de betaling is ontvangen, wordt binnen zes tot negen weken het naamplaatje door ons gemonteerd.