Nieuwbouw

Afgerond

Haverkamp

haverkamp nieuwbouw

In Mariahoeve realiseert Staedion 43 appartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bijna energieneutraal. Ook hier realiseren we weer betaalbare én duurzame woningen. Zo dragen wij bij aan de beschikbaarheid van woningen voor huurders die minder kunnen besteden. En aan het verduurzamen van de stad.

Compacte woningen

Er komen driekamer appartementen van circa 60 m2 aan Haverkamp. De woningen op de begane grond krijgen een terras aan het openbaar groen. De overige woningen hebben allemaal een balkon. Deze compacte woningen zijn heel geschikt voor  tweepersoonshuishoudens. Alle woningen krijgen een energielabel dat vergelijkbaar is met A+. Dit betekent dat de woningen een zeer laag energieverbruik hebben.

Duurzaam label

Elk appartement wordt voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp voor de opwekking van warmte en warm water. Er is goede isolatie door kunststof kozijnen met triple glas. De woning wordt via vloerverwarming verwarmd en in de zomer gekoeld. De bewoners gebruiken geen gas meer, maar kunnen koken op inductie. Op het dak komen zonnepanelen voor de opwekking van elektrische energie.

De appartementen worden naar verwachting in september 2021 opgeleverd. Vanaf 1 juli 2021 worden de woningen te huur aangeboden via Woonnet Haaglanden.

haverkamp nieuwbouw
haverkamp nieuwbouw