Nieuwbouw

Afgerond

Het Energiekwartier

Het Energiekwartier nieuwbouw

Langzaam maar zeker ontstaat aan de rand van de binnenstad een nieuwe woonwijk met ongeveer 450 nieuwe woningen. Het gebied rond de Elektriciteitsfabriek (voorheen Regentesse Zuid) en het vernieuwde Wijkpark De Verademing wordt getransformeerd tot het Energiekwartier. Samen met de gemeente Den Haag en Heijmans werkt Staedion aan deze gebiedsontwikkeling. Inmiddels is al bijna de helft van de geplande woningbouw opgeleverd. Het totale project is naar verwachting in 2022 afgerond.

De Regent 1

Op de hoek Zamenhofstraat - Noordwest Buitensingel is in mei de bouw begonnen van 38 betaalbare sociale huurwoningen voor Staedion. Samen met twaalf stadswoningen die door Heijmans worden verkocht, vormen zij het project Regent I. Op de begane grond komen vier tweekamerappartementen van gemiddeld ongeveer 51 m2 met een loggia en op de verdiepingen 34 driekamerappartementen met balkons, van 60 tot 64 m2. De appartementen worden naar verwachting in oktober 2021 opgeleverd. Van 3 tot en met 10 september 2021 worden de woningen te huur aangeboden via Woonnet Haaglanden.

Appartementencomplex Volta

Eerder heeft Staedion al appartementen opgeleverd: Volta. Dat complex bestaat uit 72 sociale huurwoningen: 7 maisonnettes en 65 appartementen.

Bekijk de website www.energiekwartier.nl of meldt u aan bij de Facebookpagina van het Energiekwartier. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen van dit gebied.

Energiekwartier onderhoud
Energiekwartier onderhoud
Energiekwartier onderhoud
Energiekwartier onderhoud
Energiekwartier onderhoud
Energiekwartier onderhoud