Groot onderhoud

Afgerond

Nettelhorststraat & Erasmusweg: 223 appartementen

ErasmusNettel achterzijde

Staedion voerde groot onderhoud uit aan de complexen aan de Nettelhorststraat en Erasmusweg in Moerwijk. Deze woningen uit de jaren '50 zijn vernieuwd, energiezuinig gemaakt en hebben weer een eigentijdse uitstraling. Zowel de buiten- als de binnenzijde zijn aangepakt. We vernieuwden de portiek entrees, plaatsten dubbelglas, isoleerden de woningen aan de binnenzijde en vervingen en isoleerden het dak. Ook brachten we centrale verwarming en mechanische ventilatie aan en vernieuwden de keukens en badkamers. In totaal gaat het om 223 woningen, verdeeld over 3 bouwblokken.

Moerwijk is een wijk met een eigen karakter

In Moerwijk vindt u alle voordelen van een grote stad, zoals uitgebreide voorzieningen, winkelstraat ‘Betje Wolffstraat’ en winkelcentrum Leyweg. Ook winkelcentrum De Boogaard is goed te bereiken. De uitvalswegen (richting Rijswijk) en openbaar vervoer zijn dichtbij. Maar het is ook een woonomgeving met veel groen. Daarnaast kunt u genieten in het Zuiderpark en lopend naar park Overvoorde.

Twee-, drie- en vierkamerwoningen

In de complexen bevinden zich twee-, drie- en vierkamerwoningen. Het woningaanbod in de Nettelhorststraat is bestemd voor jonge gezinnen en zeer geschikt voor (jonge) starters. 

Opgeleverd:  

Najaar 2017

Nettelhorststraat onderhoud
Nettelhorststraat onderhoud
ErasmusNettel achterzijde