Mijn Staedion
Mijn Staedion
samen
duurzaam

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen om energie te besparen in mijn woning?
Er zijn veel maatregelen die u zelf kunt nemen om energie te besparen in uw woning. Zoals de thermostaat een graadje lager zetten of uw apparaten uitzetten en niet op stand-by. Bekijk meer tips.

Denkt u aan grote veranderingen in uw woning? Zoals het plaatsen van een boiler, cv-installatie, zonnepanelen of vloerverwarming? Dan gelden soms speciale voorwaarden. Wij adviseren waar nodig en denken graag met u mee. Kijk hier voor meer informatie.

Maakt Staedion in haar woningen gebruik van zonnepanelen?
Op dit moment maken ruim 3.500 woningen van Staedion gebruik van zonne-energie, zowel door de inzet van collectieve als individuele systemen. Staedion wil nog minimaal 5.000 woningen voorzien van zonnepanelen in de periode tot 2020. Naast de inzet van zonnepanelen bij nieuwbouw en renovatie gaan we deze op termijn ook aanbieden aan bewoners van eengezinswoningen.
 
Staedion voert op dit moment een pilot uit met het plaatsen van zonnepanelen. Als de ervaringen positief zijn, gaan we stap voor stap meer zonnepanelen plaatsen op woningen en/of wooncomplexen van Staedion.