Nieuwbouw

KIEM

KIEM nieuwbouw

In Pijnacker - Nootdorp in de nieuwbouwwijk KIEM realiseert Staedion 72 sociale en duurzame huurappartementen.

Duurzame woningen voor ouderen en jongeren

De twee -en driekamerwoningen zijn bedoeld voor zowel ouderen als starters en kleine gezinnen. De woningen zijn zeer duurzaam. De woningen worden voorzien van warmtepomp met koel- en verwarmingsvoorziening, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. In de openbare ruimte worden speciale natuurspeelplekken en ontmoetingsplekken ingericht die uitnodigen tot bewegen, spelen en ontmoeten.

Over KIEM

De nieuwe woonwijk ligt in het noorden van Pijnacker en wordt grofweg begrensd door de Balij aan de noordzijde, de RandstadRail naar Den Haag en Rotterdam aan de westzijde en aan de oostzijde door het historische lint van de Vlielandseweg. KIEM kent in totaal circa 340 koop- en huurwoningen - waaronder de bovengenoemde sociale huurappartementen - die de komende jaren gefaseerd gerealiseerd worden. Het aanbod in KIEM is ruim en door de zeer grote variëteit aan woningtypen, oppervlakten, de uitstraling en de ligging is er voor ieder wat wils. Hier vind je straks rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rug-aan-rugwoningen en appartementen. Naast een uitgebreide aandacht voor een duurzaam ontwerp en een mooie architectuur, kent het project een hoog ambitieniveau van klimaat-adaptief en natuurinclusief bouwen. Lees meer over KIEM.

Planning project

Op het eerste deel van de locatie is de voorbelasting aangebracht. De vervolgstap is om de locatie bouwrijp te maken. De verwachting is dat de bouw van de 72 sociale huurappartementen start in het derde kwartaal van 2023.

Inschrijven?

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning van Staedion? Een paar maanden voor oplevering kun je je inschrijven voor deze woningen. Dit wordt bekend gemaakt via onze website en via www.woonnet-haaglanden.nl. De inschrijving verloopt via Woonnet Haaglanden.