Nieuwbouw

In uitvoering

KIEM

KIEM nieuwbouw

In Pijnacker - Nootdorp in de nieuwbouwwijk KIEM realiseert Staedion 100 sociale en duurzame huurappartementen.

Duurzame woningen voor ouderen en jongeren

Huren in KIEM

In woonwijk De Scheg komen verspreid over de drie appartementengebouwen 'Ruigrokweide', 'Hofmanweide' en 'Kiemweide' 100 sociale huurwoningen. Dit zijn twee -en driekamerwoningen die  bedoeld zijn voor zowel ouderen als starters en kleine gezinnen. De woningen zijn zeer duurzaam. De woningen krijgen een warmtepomp voor de verwarmingsvoorziening, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Op de gebouwen 'Hofmanweide' en 'Kiemweide' komen zonnepanelen. In de openbare ruimte worden speciale natuurspeelplekken en ontmoetingsplekken ingericht die uitnodigen tot bewegen, spelen en ontmoeten.

Over KIEM

De nieuwe woonwijk ligt in het noorden van Pijnacker en wordt grofweg begrensd door de Balij aan de noordzijde, de RandstadRail naar Den Haag en Rotterdam aan de westzijde en aan de oostzijde door het historische lint van de Vlielandseweg. KIEM kent in totaal circa 340 koop- en huurwoningen - waaronder de bovengenoemde sociale huurappartementen - die de komende jaren gefaseerd gerealiseerd worden. Het aanbod in KIEM is ruim en door de zeer grote variĆ«teit aan woningtypen, oppervlakten, de uitstraling en de ligging is er voor ieder wat wils. Hier vind je straks rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rug-aan-rugwoningen en appartementen. Naast een uitgebreide aandacht voor een duurzaam ontwerp en een mooie architectuur, kent het project een hoog ambitieniveau van klimaat-adaptief en natuurinclusief bouwen. Lees meer over KIEM.

Hoogtepunten

februari 2024

start bouw 72 appartememten

Planning project

De bouw van de eerste 72 huurwoningen start in februari 2024. De bouw van de overige 28 huurwoningen gaat voor de zomer van 2024 van start. 

Inschrijven?

Ben je geĆÆnteresseerd in een nieuwbouwwoning van Staedion? Een paar maanden voor oplevering kun je je inschrijven voor deze woningen. Dit wordt bekend gemaakt via onze website en via www.woonnet-haaglanden.nl. De inschrijving verloopt via Woonnet Haaglanden.