Groot onderhoud

Afgerond

Reitzstraat: 81 portiekwoningen

reitzstraat onderhoud

Het complex Reitzstraat in Transvaal-Noord bestaat uit 81 portiekwoningen over vier bouwlagen. Staedion heeft hier werkzaamheden uitgevoerd om de kwaliteit en het comfort van de woningen te vergroten en de uitstraling van het complex te verbeteren. Door energiebesparende maatregelen, zoals HR++ glas en het aanpakken van de installaties, is het energielabel verbeterd naar label A.

Verbeteren van de woningen

Alle woningen zijn opgeknapt en voorzien van een energiezuinige HR-ketel. De kozijnen zijn vervangen en voorzien van hoogrendementsglas (HR++). Een nieuwe geïsoleerde voordeur en geluiddempende vloerafwerking op de trappen zorgen voor minder geluidsoverlast. Ook zijn nieuwe postkasten geplaatst, en de bellentableaus en de intercom zijn vervangen door een videofoon.

Mooiere uitstraling

De uitstraling van het complex is mooier geworden doordat de gevels en de portieken grondig zijn aangepakt. Aan de voorzijde zijn steenstrips aangebracht en de asbesthoudende gevelbeplating is verwijderd. Hiervoor is nieuwe beplating aangebracht en zijn er nieuwe hekwerken geplaatst. Dankzij het schilderen van de portieken en het aanbrengen van nieuwe verlichting ziet het complex er van de buitenkant mooier uit. Maar ook de achterkant van het complex is verbeterd; door het opknappen van de bergingen en tuinen.

Soort woningen:

Sociale huurwoningen, aangeboden via Woonnet Haaglanden.

Planning werkzaamheden:

De renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd tussen september 2017 en begin 2019.

reitzstraat onderhoud
reitzstraat onderhoud 2
reitzstraat onderhoud 3
reitzstraat onderhoud 4
reitzstraat onderhoud 5
reitzstraat onderhoud 6
reitzstraat onderhoud 7
reitzstraat onderhoud 8
reitzstraat onderhoud 9
reitzstraat onderhoud 10
reitzstraat onderhoud 11
reitzstraat onderhoud 12