Vacature

Manager Inkoop, Contract- en Leveranciersmanagement

Collega Ewout met Staedionkantoor op de achtergrond
Locatie
Den Haag
Afdeling
ICLM
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

Staedion, dé woningcorporatie van Den Haag, zoekt een ervaren en resultaatgerichte professional voor de positie van Manager Inkoop, Contract- en Leveranciersmanagement (ICLM). Als Manager ICLM speel je een cruciale rol in het optimaliseren van inkoopprocessen, het managen van contracten en het versterken van strategische leveranciersrelaties.

Je baan in het kort

 • Geeft leiding, coaching en richting aan het team inkoop, contract- en leveranciersmanagement;
 • Ontwikkelen en bewaken van corporate inkoopvisie, -strategie en -beleid.
 • Adviseren van bestuur en directie inzake besparingsmogelijkheden, SROI en goed opdrachtgeverschap binnen de organisatie.
 • Begeleiden van tenders en inkoopprojecten binnen de organisatie.
 • Realiseren en onderhouden van een netwerk met leveranciers, voorkeursleveranciers, co-makers en stakeholders.

Jouw werk maakt de stad

Jij zorgt voor een goed functionerend team met professionele, tevreden en taakvolwassen medewerkers. Je ontwikkelt en bewaakt de lange termijn visie en strategie, maar staat wanneer nodig ook klaar om je medewerkers te helpen met best practices. Je adviseert bestuur, directie en leveranciers en draagt er zorg voor dat het inkoopbeleid geborgd is.

Dit bieden wij

Een maatschappelijke functie waarin je meebouwt aan een nóg mooiere stad. Dat doe je vanuit ons gezellige kantoor in hartje Den Haag, tegenover het Centraal Station. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, en daarom belonen we je voor elke kilometer die je fietst. Ook vergoeden we je ov-kosten volledig. Als kers op de taart hebben we een aantrekkelijk fietsplan: koop je een nieuwe fiets, dan geven wij je tot € 500 terug. Verder krijg je:

 • een salaris tussen de € 5.653 en € 8.080 bruto (schaal M), op basis van 36 uur, 2% eindejaarsuitkering;
 • een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden;
 • een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit heb je nodig

 • Hbo of academisch werk- en denkniveau.
 • Je bent integer, klantgericht, organisatiesensitief, analytisch, flexibel en gewend om snel te schakelen met veel verschillende mensen.
 • Zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift.
 • Ervaren op het gebied van inkoopprojecten nieuwbouw/renovatie projecten is een sterke pre.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

De werving van deze vacature loopt via Aeves Benefit. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Boudewijn Meijs email: b.meijs@aevesbenefit.com of mobiel: 06-52850540.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

handen op elkaar

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Een huisje in een target

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Huisjes met een hartje

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!