Vacature

VvE Beheerder

Verhuurmakelaar voor wooncomplex in Laak
Locatie
Den Haag
Afdeling
VvE beheer
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

Ben jij een ervaren VvE Beheerder die houdt van uitdagingen? Staedion zoekt een enthousiaste en betrokken VvE Beheerder om ons team te versterken. Een thuis voor onze bewoners zit ‘m niet alleen in het pand, maar ook in alle zaken die in en rondom het gebouw geregeld moeten worden. Een onderhoudsplan, reparatieverzoek, jaarrekening of vergadering: als VvE beheerder ben je er voor de belangen van de VvE. Binnen ons team zijn we op zoek naar een multitasker die op elke juridische, administratieve en financiële vraag een antwoord heeft. Horen we daar een ‘ja’? 

Dit ga je doen

Als VvE Beheerder bij Staedion ben je verantwoordelijk voor het volgens afspraak beheren van de toegewezen portefeuille van VvE’s. Je biedt juridische ondersteuning aan VvE's en optimaliseert de dienstverlening aan VvE's en de processen.

Je hebt een belangrijke rol in het maken van eenduidige afspraken over de dienstverlening met VvE's en het bewaken van de naleving van deze afspraken. Daarnaast adviseer en ondersteun je VvE's in het functioneren op het gebied van overleg, besluitvorming, rapportage en verantwoording.

Hiernaast gaan we de additionele dienstverlening nog beter op de kaart zetten en onze collega's duidelijk maken wanneer wel en wanneer we geen kosten in rekening brengen. Als jij hier al een expert in bent, dan kunnen we jouw ideeën hier goed bij gebruiken.

Jouw beslissingen maken de stad

Als Vve Beheerder bouw je op jouw manier mee aan Den Haag. En ben je op de hoogte van het reilen en zeilen in en rondom onze VvE’s. In het kort ben je hiervoor verantwoordelijk:

 • Als VvE Beheerder coördineer je de dienstverlening aan VvE's op het gebied van financiën, technisch en bestuurlijk beheer, zodat de dienstverlening aansluit op de specifieke vraagstelling, situatie, behoeften van VvE's en gemaakte afspraken.
 • Ook lever je input voor optimalisatie van de kaders, voorwaarden, het proces en de kwaliteit van dienstverlening.
 • Je bent proactief in het benoemen van verbeterpunten en werkt actief mee aan oplossingen om de processen en werkwijzen te verbeteren.
 • Bij afwezigheid van de teamleider ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden van de afdeling VvE beheer.
 • Je bent het 1ste aanspreekpunt voor verschillende partijen, zoals VvE leden, wijkmedewerkers, aannemers en verzekeraars.

In het vergaderseizoen van februari tot en met juni ben je in de avonduren regelmatig in de Haagse wijken te vinden waar je de VvE vergaderingen coördineert. Hier faciliteer je en zie je toe op de juiste gang van zaken.

Dit heb je nodig
Als Vve Beheerder bij Staedion in Den Haag, is het natuurlijk fijn om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat jij met plezier je werkt kunt doen:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van vastgoed.
 • Kennis van en ervaring met het beheer van Verenigingen van Eigenaren.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving aangevuld met financiële en technische kennis.
 • Kennis van en ervaring met additionele dienstverlening.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Een klant- en resultaatgerichte instelling.
 • Analytisch denkvermogen en een oplossingsgerichte houding;
 • Een proactieve en flexibele instelling.

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een salaris tussen de € 4.088,- en € 5.376,- bruto, op basis van 36 uur (schaal I), 2% eindejaarsuitkering.
 • De functie is voor 36 uur. 
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag en tegenover het Centraal Station. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

Over Staedion: samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Ben jij de VvE Beheerder die ons team komt versterken? Neem dan contact op met Jennifer Vink via tel. 06-83 48 87 67 of jennifer.vink@staedion.nl. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

handen op elkaar

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Een huisje in een target

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Huisjes met een hartje

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!