Mijn Staedion

Wat speelt er?
Op de kaart ziet u een actueel overzicht van álle op dit moment actieve bewoners én initiatieven die zijn (of nog worden) uitgevoerd.

Bewonerscommissie Contactgroep Contactpersoon Huurdersvereniging Mijn Thuis prijsvraag Samen Doen Samen Inspireren Samen Thuis Samen Veilig Zelf Doen Toon alle

Klik op de links voor meer informatie!

toon kaart

Samen maken we een thuis bereikbaar

Doet u ook mee?

Samen met bewoners willen we een eigen thuis bereikbaar maken. Staedion zet zich daarvoor op verschillende manieren in. U als bewoner weet het beste wat er in uw wooncomplex speelt en wat er beter kan. Heeft u goede ideeën en wilt u meedoen? Dan nodigen wij u uit om samen met ons aan de slag te gaan voor uw wooncomplex.

Meedoen

Wilt u een actieve rol spelen en gaat u graag aan de slag in uw wooncomplex? Weet u wat er speelt in en rondom uw wooncomplex en wilt u zich inzetten? Kijkt u bij binnenkomst in uw portiek tegen een grijze muur en heeft u een idee om dit aan te pakken? Of wilt u samen met buurtbewoners uw gezamenlijke binnentuin onderhouden of schoonmaken in en om uw wooncomplex? Dit zijn allemaal voorbeelden hoe u als bewoner kunt meedoen.

Meedenken

Ook kan er op verschillende manieren door bewoners worden meegedacht. Meedenken kan bijvoorbeeld door te kijken hoe u kunt besparen op de verlichting in de gemeenschappelijke ruimten van uw wooncomplex. Ideeën om de veiligheid te verbeteren zijn ook welkom. Wij nodigen u uit om met ons mee te denken. Wilt u de stem van de bewoners in het complex laten horen en actief over zaken meepraten? Dat is mogelijk door aan te sluiten bij een bewonerscommissie of door zelf een bewonerscommissie op te richten.
 

Heeft u niet zoveel tijd? Maar wilt u wel een keer meepraten? Geeft u zich dan op als kandidaat voor éénmalige deelname aan een Staedion bewonerspanel. Maximaal 12 bewoners gaan dan met elkaar in gesprek bij Staedion over een actueel onderwerp.

U meldt zich vrijblijvend aan voor het Bewonerspanel door hier te klikken.

Meebeslissen

Wonen betekent voor u meer dan een dak boven uw hoofd. De Huurdersvereniging Staedion overlegt, adviseert en beslist samen met de directie van Staedion over verschillende onderwerpen.

Lees meer

 

 

Doe mee!

Wil u ook meedoen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op!

*verplicht veld