Mijn Staedion
samen
thuis

Groot onderhoud

Houthaghe

Woonzorgcomplex Houthaghe voldoet niet meer aan de moderne eisen van zorg en wonen en wordt daarom grootscheeps gerenoveerd.


Bekijk dit project

ZHB-Hoven

Staedion voert aan 251 woningen in de ZHB-hoven onderhoud uit. Dit zal gefaseerd gebeuren. Er wordt gestart 44 woningen aan de Noordwal, de Noordstraat en de Bakkerstraat.


Bekijk dit project

Loosduinse Hof: 101 appartementen voor Wonen met een Plus

Het voormalig verzorgingshuis Loosduinse Hof ondergaat een metamorfose om in 2022 klaar te zijn voor het door Staedion ontwikkelde concept ‘Wonen met een Plus’. Het woonconcept is onderdeel van Staedion’s beleid ‘Met zorg een thuis’ dat inspeelt op de behoefte van bewoners met een lichte zorgvraag om langer thuis te wonen.


Bekijk dit project

Afgeronde projecten

Catharinaland/Isabellaland

Aan de wooncomplexen in Catharinaland voert Staedion onderhoud uit in 144 woningen. De werkzaamheden zorgen voor een enorme verbetering in de uitstraling van de woning en in het comfort van de woning.

Bekijk dit project

Cronjéstraat en Bothastraat

Vanaf mei 2020 start het groot onderhoud aan de woningen en woongebouwen van de Cronjéstraat en Bothastraat.

Bekijk dit project

Johanninkwater in Ypenburg: 36 eengezinswoningen

Het complex Johanninkwater in de Waterbuurt in Ypenburg Den Haag bestaat uit 36 eengezinswoningen. Staedion heeft hier een aantal onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan met name de gevel en het dak.

Bekijk dit project

Maasstraat: 100 + 1 woningen

Staedion is gestart met het groot onderhoud aan ons complex aan de Maasstraat. We knappen de woningen op en voorzien ze -waar nodig- van nieuwe keukens en badkamers. De kozijnen worden vernieuwd en voorzien van dubbel glas. Ook richten we de algemene ruimte opnieuw in en knappen we de recreatieruimte en binnentuin op. We maken in het gebouw een nieuwe woning. Ook nieuw is de opstelplek voor scootmobielen.

Bekijk dit project

Haverkamp: 108 portiekwoningen

De woningen, gelegen aan de Haverkamp en het Kleine Loo, zijn ruim vijftig jaar oud. Staedion investeert in de woningen, waarbij naast het op orde brengen van de kwaliteit, ook maatregelen worden genomen om het comfort van de woningen te verbeteren.

Bekijk dit project

Moerwijk: 40 galerijwoningen Guntersteinweg van energielabel G naar A!

Na vele kou- en tochtklachten van bewoners zijn deze woningen grondig aangepakt.

Bekijk dit project

Nettelhorststraat & Erasmusweg: 223 appartementen

Staedion voerde groot onderhoud uit aan de complexen aan de Nettelhorststraat en Erasmusweg in Moerwijk. Deze woningen uit de jaren '50 zijn vernieuwd, energiezuinig gemaakt en hebben weer een eigentijdse uitstraling.

Bekijk dit project

Lijsterbesstraat en Vlierboomstraat

In de zomer van 2019 starten de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan de Lijsterbesstraat en Vlierboomstraat. Wij vervangen van 47 woningen de kozijnen en voordeuren, reinigen en herstellen het metsel- en voegwerk van gevels en portieken en brengen brandwerende plafonds aan. Verder herstellen of vervangen wij zo nodig keukens, badkamers, toiletten en elektrische installaties. Na afronding van de werkzaamheden zijn de woningen veilig, energiezuinig en met een nette, klassieke uitstraling.

Bekijk dit project

Reitzstraat: 81 portiekwoningen

Het complex Reitzstraat in Transvaal-Noord bestaat uit 81 portiekwoningen over vier bouwlagen. Staedion heeft hier werkzaamheden uitgevoerd om de kwaliteit en het comfort van de woningen te vergroten en de uitstraling van het complex te verbeteren. Door energiebesparende maatregelen, zoals HR++ glas en het aanpakken van de installaties, is het energielabel verbeterd naar label A.

Bekijk dit project

Robertaland: 240 woningen

Aan de wooncomplexen Robertaland, Isabellaland en Gradaland voerde Staedion groot onderhoud uit. We hebben zowel de buiten- als de binnenzijde aangepakt en de woningen fors verbeterd qua energiezuinigheid.

Bekijk dit project

Moerweg en omgeving: 178 woningen

Het complex Moerweg bestaat uit 5 blokken met 178 woningen, gelegen aan de Van Maerlantlaan, Moerweg en Melis Stokelaan in de wijk Moerwijk (Escamp) in Den Haag. Staedion voert in 2016 en 2017 groot onderhoud uit, waarbij naast het op orde brengen van de kwaliteit, ook maatregelen worden genomen om het comfort van de woningen te verbeteren.

Bekijk dit project

Rijnauwenstraat: 64 woningen

Aan de Rijnauwenstraat in Moerwijk Zuid voert Staedion in 2016 - 2017 groot onderhoud uit. Staedion investeert in de woningen, waarbij naast het op orde brengen van de kwaliteit, ook maatregelen worden genomen om het comfort van de woningen te verbeteren.

Bekijk dit project

Renswoudelaan: 39 woningen en 3 BOG-ruimten

Aan de Renswoudelaan en Rhenenstraat is groot onderhoud uitgevoerd. Zowel het interieur als het exterieur is aangepakt.

Bekijk dit project

Frits Diepenlaan: van kantoorruimte naar 26 appartementen

Staedion heeft de voormalige kantoorruimte op de eerste verdieping in het complex aan de Frits Diepenlaan omgebouwd tot 26 zelfstandige eenpersoonsappartementen. De woningen hebben een oppervlakte van 30 tot 40 m2 en zijn voorzien van een keuken en badkamer. Ieder appartement heeft zijn eigen meterkast. Op de begane grond is ruimte voor het stallen van fietsen.

Bekijk dit project

Voormalig schoolgebouw aan de Van Swindenstraat

De bestaande school aan de Van Swindenstraat is door Staedion getransformeerd naar 12 zelfstandige wooneenheden. Alle werkzaamheden vonden aan de binnenzijde van het gebouw plaats, de monumentale gevel is gehandhaafd.

Bekijk dit project